Loading...
Geschiedenis van onze B&B 2018-08-22T17:22:46+00:00

Atomium B&B

Bed & Breakfast Wemmel

De keuze voor Atomium B&B (Bed and Breakfast) als naam voor onze B&B hangt samen met het feit dat onze B&B in Wemmel ligt, in de directe nabijheid van het Atomium.

U bent dus in de buurt van Heysel, verschillende internationale interesses zoals:

  • De Brussels Expo en zijn tentoonstellingen: Food Exhibition, Auto Show, etc.)
  • Het oning Boudewijnstadion (voetbalwedstrijden, de concerten, etc.)
  • Trader Mart Brussels
  • Het Palais 12 staat bekend voor concerten die daar regelmatig plaatsvinden

Het Atomium is het enige symbool in zijn soort in de wereld en is elke Belg’s trots en vreugde, wij hebben hetzelfde gevoel over onze bed and breakfast!

Het laat een ondefinieerbare indruk achter wanneer u het bezoekt en ondanks onze vele bezoeken zijn we nog steeds verlieslatend. Bezoek het, en u ook, zult het begrijpen…

Wij willen dat onze bed and breakfast u een soortgelijke indruk zal geven als u bij ons verblijft…

Het Atomium was het belangrijkste paviljoen en de icoon van de Wereldtentoonstelling in Brussel 1958. Het was niet de bedoeling dat het Atomium de Expo 58 zou overleven maar na restauratie in 2006, schittert het Atomium meer dan ooit. Het Atomium is ook een museum met een permanente collectie en tijdelijke tentoonstellingen

Zin in een bezoek? Wij kunnen, mits akkoord van de vzw Atomium, tickets bestellen aan een aantrekkelijke prijs en u de lange wachtrijen besparen. Aarzel niet om ons om meer informatie te vragen.

atomium-bed-breakfastlogo-footer