Loading...
Home 2018-08-23T11:31:49+00:00

Bed & Breakfast Atomium

een Zen-moment in Wemmel bij Brussels Expo en de Heyzel

Grand Place Brussels

Atomium Brussels Wemmel

Royal Galleries of Saint-Hubert Brussels

De Atomium Bed and Breakfast (B&B), te Wemmel, is gevestigd in een rustige wijk net buiten Brussel en biedt u de ideale uitvalsbasis om Brussel en zijn omgeving te verkennen.

De Atomium Bed and Breakfast is de ideale plek voor families, zakenmannen, exposanten of deelnemers van Brussels Expo of de Trade Mart die niet ver van Brussels Expo, de Trade Mart, het centrum van Brussel en dichtbij de luchthaven willen logeren.

Op een wandelafstand van ongeveer 15 minuten, vindt u een metro station dat u naar het centrum van Brussel brengt. Na een drukke dag kan u in het centrum van Brussel genieten van talrijke terrasjes, restaurants of typische cafés met Belgisch bier. Ontdek onze wereldberoemde gastronomie of maak een wandeling in de sfeervolle straatjes van Brussel.

De nabijheid van het openbaar vervoer, het beroemd Atomium, het Koning Boudewijnstadium, de Koninklijke serres en het Koninklijk Paleis van Laeken, Mini Europa, de Kinepolis (bioscoop)… is een troef voor alle toeristen.

Maar u kan ook in de omgeving van de bed and breakfast blijven, we raden u graag enkele restaurants aan die op wandelafstand (of niet) liggen.

Zin in shoppen, zelf op zondag? De Markt van Wemmel is een uitstekend adres en ligt niet ver van onze gastenkamer.

‘s Ochtends kan u genieten van een verzorgd ontbijt dat voor u opgediend wordt in uw kamer of bij mooi weer op het terras. Op zonnige dagen kan u ook ontspannen in de tuin, rustig een boek lezen of genieten van een drankje. We kunnen u ook een raad geven bij het plannen van leuke uitstappen.

Wij hopen jullie hier binnenkort te mogen verwelkomen.

De familie Le Bailly de Tilleghem
Bed & Breakfast Atomium (Wemmel)

Klant Beoordelingen

Zie wat onze klanten zeggen over hun verblijf

Fantastisch

Ik heb mij hier zeer thuis gevoeld. Herlijke luxe kamer en badkamer. Meer dan bijzonder hoe men hier wordt verwelkomd. Ontbijt is voor één B&B zeer uitgebreid. Ik kom hier graag nog eens terug.

Jan Peters (Nederland)

Bekijk meer beoordelingen

atomium-bed-breakfastlogo-footer